Privatlivspolitik

Nedenstående persondata politik gælder for al samhandel med www.purebynat.dk
(Nordic Accessories Trading ApS). I det efterfølgende benævnt Pure by Nat.

For at du kan indgå aftale med os på www.purebynat.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
A
dresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne opgives til vores fragtfirma i forbindelse med udskrivning af pakkelabel for at fragtfirmaet kan styre udkørsel af vores varer. Alle varer sendes med DS A/S. DSV A/S anvender en vifte af underleverandører afhængig af destination og service.

Personoplysningerne registreres hos Pure by Nat og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den til enhver tid siddende direktør, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret – men er selvfølgelig sikret med firewall og kodeord.

Oplysninger afgivet til Pure by Nat videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Pure by Nat har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter
Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Pure by Nat via e-mail info@purebynat.dk

Cookiepolitik

1. Generelt

Denne cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer.

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

2. Cookies

Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

2.1 Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

2.2 I hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet.
Hver gang du genbesøger vores website, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 24 måneder fra dit seneste besøg på vores website.

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link:
http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter
“cookies”.

2.4 Hvad bruges cookies til på vores websites?

Vi bruger cookies for at fastlægge, hvem der besøger vores website, samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. Ved alle reklameformater
registrerer vi, om du klikker på de leverede annoncer.

2.5 Kontaktoplysninger

Hvis du ønsker nærmere oplysninger om dette website og
brugen af cookies, er du velkommen til at kontakte os:

Pure by Nat
Nordic Accessories 
Trading ApS
Sverrigsvej 16
DK-8800 Viborg

Tlf.: +45 87 25 50 19

E-mail:
info@purebynat.dk

 

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev