Halskæder fra Pure By Nat

Pure By Nat har et stort udvalg af unikt designede halskæder i guld og sølv, både med og uden vedhæng. Nogle halskæder har vedhæng med bogstaver, andre med perler eller natursten, kvarts og zirkoner. Læs mere om halskæder fra Pure By Nat

Viser 1–16 af 45 resultater

Halskæder fra Pure By Nat

Pure By Nat har et stort udvalg af unikt designede halskæder i guld og sølv. I vores store udvalg finder du både med og uden vedhæng, nogle halskæder med bogstaver, andre med perler eller natursten, kvarts og zirkoner.

Alle smykker er designet af Camilla Mathiasen, og er håndlavede, med en rå struktur og finish, kombineret med en snært af romantik gennem brug af natursten og ferskvandsperler.

Guld halskæder til kvinder

Det er altid muligt at finde en guld halskæde der passer til din stil. Vores sortiment er bredt fordelt over halskæder med og uden vedhæng, nogle med eget særpræg og andre i rå klassisk tidløs stil, men stadig på en feminin måde.

Når det skal være helt perfekt, kan du også vælge at kombinere halskæden med øreringe,  et armbånd og en ring med samme motiv, og prikken over i’et er en ankelkæde der passer til.

Halskæder til ethvert outfit

Når du vælger hvilket tøj du skal have på, vælger du samtidig hvilket udtryk du vil sende, med den kombination af stile, og de farver du vælger. Halskæder fra Pure by Nat er med til at sætte et præg på dit samlede look, og derfor er det altid rart at have noget forskelligt at vælge mellem.

Passer en guld halskæde til tøjet, eller en sølv halskæde? Og hvilket vedhæng passer bedst?

De forskellige halskæder og vedhæng kan kombineres så de passer til den udstråling du vil have netop i dag.

Har du et stilfuldt (kedeligt) sæt tøj på, kan du pifte det op ved at vælge et farvestrålende smykke, eller et enkelt smykke hvis tøjet er spraglet.

En halskæde er den perfekte gave

Hvis du har svært ved at finde på en gave, kan du altid købe et smykke, og en halskæde i guld eller sølv er det perfekte valg. Uanset om det er en konfirmation, et jubilæum, en fødselsdag eller som studentergave, så kan du altid finde en halskæde der passer modtagerens personlighed og stil.

Du kan aldrig få for mange halskæder og vedhæng til disse. Jo flere halskæder og vedhæng du har, jo fere kombinationer kan du lave, så det passer med det tøj du har.

Hvad er halskæderne lavet af?

Halskæderne er primært lavet i messing, som belægges med enten Sterling sølv eller guld (14 – 24K). Derefter E-coates de for at give belægningen en god holdbarhed. Alle smykker lavet af messing er lavet af 100% genbrugsmateriale, og overholder EU-regler samt testes løbende i certificerede kontrollaboratorier.

Hvordan opbevares smykker?

Når smykker ikke bruges, bør de opbevares tørt og så vidt muligt lufttæt, da luft og fugt vil gøre smykkerne mørkere med tiden. Alle smykker er overfladebehandlet med en E-coating, for at sikre en bedre holdbarhed.

Hvordan vedligeholdes smykkerne?

For at få smykkerne til at være smukke så længe som muligt, bør du tage dem af når du dyrker sport, gør rent, fysisk arbejde, rengøring og når du bader. Smykkerne må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev