Øreringe

Pure By Nat har et stort udvalg af unikt designede øreringe i guld og sølv, både med perler, natursten, fjer og kæder. Nogle øreringe har bogstaver, andre er med forskellige motiver. Læs mere om øreringe fra Pure By Nat

Viser 1–16 af 116 resultater

Øreringe fra Pure by Nat

Pure by Nat har et stort udvalg af unikt designede øreringe i guld og sølv. I vores store udvalg finder du både perler, kæder, natursten, kors og sten. Øreringe fås også i sterlingsølv (925) og foil finish.

Alle øreringe er designet af Camilla Mathiasen, og er håndlavede, med en rå struktur og finish, kombineret med en snært af romantik gennem brug af natursten og ferskvandsperler

Øreringe af enhver art

Du kan finde guld øreringe, sølv øreringe, øreringe med perler og creol øreringe. Der er øreringe til enhver smag, så du kan altid finde noget der passer til netop din stil.

Når det skal være helt perfekt, kan du også vælge at kombinere øreringene med et armbånd, en halskæde og en ring med samme motiv, og prikken over i’et er en ankelkæde der passer til.

Øreringe til ethvert outfit

Når du vælger hvilket tøj du skal have på, vælger du samtidig hvilket udtryk du vil sende, med den kombination af stile, og de farver du vælger. Øreringe fra Pure by Nat er med til at sætte et præg på dit samlede look, og derfor er det altid rart at have noget forskelligt at vælge mellem.

Passer en guld ørering til tøjet, eller en sølv ørering? Og hvilken model passer bedst?

Har du et stilfuldt (kedeligt) sæt tøj på, kan du pifte det op ved at vælge et sæt farvestrålende øreringe, eller et par enkelte øreringe hvis tøjet er spraglet.

Et sæt øreringe er den perfekte gave

Kvinden der har alt, har ikke de øreringe du vælger at give. Derfor er et sæt øreringe i gave altid en god ide, og kan supplere enhver kvindes smykkeskrin med endnu en mulighed for at kombinere påklædning og smykkevalg.

Uanset om det er en fødselsdag eller en konfirmation, er et sæt øreringe et godt valg. Det kan også være perfekt til et jubilæum, eller som studentergave. Der skal ingen undskyldning til, for at give et sæt øreringe i gave, det kan mors dag være et godt eksempel på.

Til en årsdag eller bryllupsdag vil et sæt øreringe også være på sin plads, måske kombineret med et matchende armbånd og en halskæde.

Hvad er øreringene lavet af?

Vores øreringe er primært lavet i messing, som belægges med enten Sterling sølv eller guld (14 – 24K). Derefter E-coates de for at give belægningen en god holdbarhed. Alle smykker lavet af messing er lavet af 100% genbrugsmateriale, og overholder EU-regler samt testes løbende i certificerede kontrollaboratorier.

Hvordan opbevares øreringe?

Når øreringe ikke bruges, bør de opbevares tørt og så vidt muligt lufttæt, da luft og fugt vil gøre øreringene mørkere med tiden. Alle øreringe er overfladebehandlet med en E-coating, for at sikre en bedre holdbarhed.

Hvordan vedligeholdes øreringe?

For at få øreringe til at være smukke så længe som muligt, bør du tage dem af når du dyrker sport, gør rent, fysisk arbejde, rengøring og når du bader. Øreringene må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev