Vedhæng

Pure By Nat har et stort udvalg af unikt designede vedhæng i guld og sølv. Du finder også vedhæng med natursten, kvarts og zirkoner, samt vedhæng med figurer og symboler, som pil, hjerter og fjer. Læs mere om vedhæng fra Pure by Nat

Viser alle 9 resultater

Vedhæng til halskæder

Pure by Nat har et stort udvalg af unikke vedhæng lavet i guld og sølv, nogle med perler eller sten, og andre med bogstaver og symboler. De er alle designet af Camilla Mathiasen, og er håndlavede, med en rå struktur og finish, kombineret med en snært af romantik gennem brug af natursten og ferskvandsperler.

Guld vedhæng til halskæde

Vores udvalg er så stort, at det altid vil være muligt at finde et guld vedhæng der passer til din stil. Vælg mellem de forskellige unikke vedhæng, der alle er unikt designet fra et råt look, og stadig feminine, til de klassiske stile, evt. med symboler, natursten, kvarts og ferskvandsperler.

Du kan også vælge at udvide sortimentet med tilhørende designs af øreringe, armbånd, ringe og ankelkæder. Der er rig mulighed for at kombinere dine vedhæng i en uendelighed, så dagens smykkevalg kan afspejle det look du vil vise frem.

Sammen med din påklædning, viser dit valg af halskæde med vedhæng din stil. Med forskellig påklædning skal der forskellige vedhæng til, så du kan få den udstråling du ønsker, netop den dag.

Det kan være fint med en enkelt halskæde, men med det rette vedhæng, kan de tilsammen pludselig skabe et helt andet look.

Forkæl en du holder af med et smart vedhæng

Kvinden der har alt, har ikke det vedhæng du vælger at give. Derfor er et vedhæng i gave altid en god ide, og kan supplere enhver kvindes smykkeskrin med endnu en mulighed for at kombinere påklædning og smykkevalg.

Uanset om det er en fødselsdag eller en konfirmation, er et vedhæng et godt valg. Det kan også være perfekt til et jubilæum, eller som studentergave. Der skal ingen undskyldning til, for at give et vedhæng i gave, det kan mors dag være et godt eksempel på.

Til en årsdag eller bryllupsdag vil et vedhæng også være på sin plads, måske sammen med en halskæde, og kombineret med et par matchende øreringe og et armbånd.

Hvad er vedhængene lavet af?

Vores vedhæng er primært lavet i messing, som belægges med enten Sterling sølv eller guld (14 – 24K). Derefter E-coates de for at give belægningen en god holdbarhed. Alle smykker lavet af messing er lavet af 100% genbrugsmateriale, og overholder EU-regler samt testes løbende i certificerede kontrollaboratorier.

Hvordan opbevares vedhæng?

Når vedhænget ikke bruges, bør de opbevares tørt og så vidt muligt lufttæt, da luft og fugt vil gøre vedhængene mørkere med tiden. Alle smykker er overfladebehandlet med en E-coating, for at sikre en bedre holdbarhed.

Hvordan vedligeholdes vedhæng?

For at få vedhængene til at være smukke så længe som muligt, bør du tage halskæden med vedhæng af når du dyrker sport, gør rent, fysisk arbejde, rengøring og når du bader. Vedhæng og halskæder må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev