Armbånd og armringe

Hos Pure by Nat har vi et stort udvalg af armbånd og armringe. Der er flotte guld og sølvarmbånd, armbånd med perler og lænkearmbånd. Læs mere om armbånd fra Pure by Nat

Viser 1–16 af 28 resultater

Armbånd og armringe

Pure by Nat har et stort udvalg af unikke armbånd og armringe lavet i guld og sølv, nogle med vedhæng, og andre med perler eller sten. De er alle designet af Camilla Mathiasen, og er håndlavede, med en rå struktur og finish, kombineret med en snært af romantik gennem brug af natursten og ferskvandsperler.

Guld armbånd til kvinder

Vores udvalg er så stort, at det altid vil være muligt at finde et guld armbånd der passer til din stil. Vælg mellem de forskellige unikke armbånd og armringe, der alle er unikt designet fra et råt look, og stadig feminine, til de klassiske stile, evt. med perler, natursten, kvarts og ferskvandsperler.

Du kan også vælge at udvide sortimentet med tilhørende designs af øreringe, halskæder, ringe og ankelkæder. Der er rig mulighed for at kombinere dine smykker i en uendelighed, så dagens smykkevalg kan afspejle det look du vil vise frem.

Sammen med din påklædning, viser dit valg af smykker din stil. Med forskellig påklædning skal der forskellige armbånd til, så du kan få den udstråling du ønsker, netop den dag.

Forkæl en du holder af med et guld armbånd

Kvinden der har alt, har ikke det armbånd du vælger at give. Derfor er et armbånd i gave altid en god ide, og kan supplere enhver kvindes smykkeskrin med endnu en mulighed for at kombinere påklædning og smykkevalg.

Uanset om det er en fødselsdag eller en konfirmation, er en halskæde et godt valg. Det kan også være perfekt til et jubilæum, eller som studentergave. Der skal ingen undskyldning til, for at give et armbånd i gave, det kan mors dag være et godt eksempel på.

Til en årsdag eller bryllupsdag vil et armbånd også være på sin plads, måske kombineret med et par matchende øreringe og en halskæde.

Hvad er armbåndene lavet af?

Vores armbånd er primært lavet i messing, som belægges med enten Sterling sølv eller guld (14 – 24K). Derefter E-coates de for at give belægningen en god holdbarhed. Alle smykker lavet af messing er lavet af 100% genbrugsmateriale, og overholder EU-regler samt testes løbende i certificerede kontrollaboratorier.

Hvordan opbevares smykker?

Når smykker ikke bruges, bør de opbevares tørt og så vidt muligt lufttæt, da luft og fugt vil gøre smykkerne mørkere med tiden. Alle smykker er overfladebehandlet med en E-coating, for at sikre en bedre holdbarhed.

Hvordan vedligeholdes smykkerne?

For at få smykkerne til at være smukke så længe som muligt, bør du tage dem af når du dyrker sport, gør rent, fysisk arbejde, rengøring og når du bader. Smykkerne må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev