Pure By Nat har et stort udvalg af unikt designede ringe i guld og sølv, både med perler, natursten, fjer og forskellige motiver. Nogle ringe har zirkoner, andre er i forskellige former, f.eks. v-formet, og så er der de brede og de smalle ringe. Læs mere om ringe fra Pure by Nat

Viser 1–16 af 38 resultater

Ringe fra Pure by Nat

Pure By Nat har et stort udvalg af unikt designede ringe i guld og sølv. I vores store udvalg finder du både med perler, natursten, zirkoner og forskellige former. Ringe fås også i sterlingsølv (925), med kugle og som signetring.

Alle ringe er designet af Camilla Mathiasen, og er håndlavede, med en rå struktur og finish, kombineret med en snært af romantik gennem brug af natursten og ferskvandsperler

Ringe af enhver art

Du kan finde guldringe, sølvringe, ringe med perler og sten. Der er ringe til enhver smag, så du kan altid finde noget der passer til netop din stil.

Når det skal være helt perfekt, kan du også vælge at kombinere ringene med et armbånd, en halskæde med vedhæng og et sæt øreringe med samme motiv, og prikken over i’et er en ankelkæde der passer til.

Ringe til ethvert outfit

Når du vælger hvilket tøj du skal have på, vælger du samtidig hvilket udtryk du vil sende, med den kombination af stile, og de farver du vælger. Ringe fra Pure by Nat er med til at sætte et præg på dit samlede look, og derfor er det altid rart at have noget forskelligt at vælge mellem.

Passer en guldring til tøjet, eller en sølvring? Og hvilken model passer bedst?

Har du et stilfuldt (kedeligt) sæt tøj på, kan du pifte det op ved at vælge en farvestrålende ring, eller en enkelt ring hvis tøjet er spraglet.

En ring er den perfekte gave

Kvinden der har alt, har ikke den ring du vælger at give. Derfor er en ring i gave altid en god ide, og kan supplere enhver kvindes smykkeskrin med endnu en mulighed for at kombinere påklædning og smykkevalg.

Uanset om det er en fødselsdag eller en konfirmation, er en ring et godt valg. Det kan også være perfekt til et jubilæum, eller som studentergave. Der skal ingen undskyldning til, for at give en ring i gave, det kan mors dag være et godt eksempel på.

Til en årsdag eller bryllupsdag vil en ny ekstra ring også være på sin plads, måske kombineret med et matchende armbånd og en halskæde.

Hvad er ringene lavet af?

Vores ringe er primært lavet i messing, som belægges med enten Sterling sølv eller guld (14 – 24K). Derefter E-coates de for at give belægningen en god holdbarhed. Alle smykker lavet af messing er lavet af 100% genbrugsmateriale, og overholder EU-regler samt testes løbende i certificerede kontrollaboratorier.

Hvordan opbevares ringe?

Når ringene ikke bruges, bør de opbevares tørt og så vidt muligt lufttæt, da luft og fugt vil gøre ringen mørkere med tiden. Alle ringe er overfladebehandlet med en E-coating, for at sikre en bedre holdbarhed.

Hvordan vedligeholdes ringe?

For at få ringe til at være smukke så længe som muligt, bør du tage dem af når du dyrker sport, gør rent, fysisk arbejde, rengøring og når du bader. Ringene må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev