Køb smykker fra Pure by Nat med perler fra stort udvalg i flotte vedhæng, ringe, øreringe, kæder, armbånd og ankelkæder.

Viser 1–16 af 42 resultater

Smykker med perler

Pure by Nat har et udvalg af unikke smykker med perler, lavet i guld og sølv. De er alle designet af Camilla Mathiasen, og er håndlavede, med en rå struktur og finish, kombineret med en snært af romantik.

Smykker af guld med perler

Vælg det smykke der passer til din stil. Vælg mellem de forskellige unikke smykker med perler, der er unikt designet fra et råt look, og stadig feminine, til de klassiske stile.

Du kan også vælge at udvide sortimentet med tilhørende designs af øreringe, armbånd, ringe, ankelkæder og vedhæng. Der er rig mulighed for at kombinere dine smykker i en uendelighed, så dagens smykkevalg kan afspejle det look du vil vise frem.

Sammen med din påklædning, viser dit valg af smykker din stil. Med forskellig påklædning skal der forskellige perlesmykker til, så du kan få den udstråling du ønsker, netop den dag.

Forkæl en du holder af med et smykke med perler

Kvinden der har alt, har ikke det smykke med perler du vælger at give. Derfor er et smykke med perler i gave altid en god ide, og kan supplere enhver kvindes smykkeskrin med endnu en mulighed for at kombinere påklædning og smykkevalg.

Uanset om det er en fødselsdag eller en konfirmation, er en ankelkæde et godt valg. Det kan også være perfekt til et jubilæum, eller som studentergave. Der skal ingen undskyldning til, for at give et smykke med perler i gave, det kan mors dag være et godt eksempel på.

Til en årsdag eller bryllupsdag vil et smykke med perler også være på sin plads, måske sammen med en halskæde, og kombineret med et par matchende øreringe, ringe og et armbånd.

Hvad er smykkerne lavet af?

Vores smykker er primært lavet i messing, som belægges med enten Sterling sølv eller guld (14 – 24K). Derefter E-coates de for at give belægningen en god holdbarhed. Alle smykker lavet af messing er lavet af 100% genbrugsmateriale, og overholder EU-regler samt testes løbende i certificerede kontrollaboratorier.

Hvordan opbevares smykker med perler?

Når smykker med perler ikke bruges, bør de opbevares tørt og så vidt muligt lufttæt, da luft og fugt vil gøre smykkerne mørkere med tiden. Alle smykker er overfladebehandlet med en E-coating, for at sikre en bedre holdbarhed.

Hvordan vedligeholdes smykker med perler?

For at få smykker med perler til at være smukke så længe som muligt, bør du tage smykkerne af når du dyrker sport, gør rent, fysisk arbejde, rengøring og når du bader. Smykkerne må ikke komme i kontakt med cremer, sæbe, kemikalier, hårspray, parfume osv.

Tilmeld vores nyhedsbrev

close-link
Tilmeld nyhedsbrev